Ny roman av succéförfattaren
Laila Brenden
Mest känd för sina romanserier ”Hanna” och ”Fjällrosor”

Toner från en stilla skog
En berättelse om kärlek och svek, om hur viktigt det är med
vänskap - och om musiken i livet och inom oss.

 

Toner från en stilla skog

Storvelta - tidigt 1900-tal

Under alla år har bygdens folk tittat misstänksamt på Ane Solingen, kvinnan med de ovanliga ögonen och en inre styrka. Är det hennes styrka som gör att byborna tar avstånd från henne? Men så möter hon Hans och tillsammans med honom finner hon lyckan på en liten plats djupt inne i skogen.
När hon en dag blir tvungen att söka sig till bygden igen, känner hon att mötet med byborna blir bättre än hon hade förväntat sig. Hon möts av vänlighet från flera håll, och hon får en gåva som kommer att förändra hennes liv för alltid.
En dag händer något oförutsett vid den lilla stugan. Ane vet vad hon måste göra; men inte att det kommer att förändra hennes liv så dramatiskt. Men hon är beredd att offra allt för det viktigaste i livet.

Har du läst ”Hanna - en släktsaga” och ”Fjällrosor” så hoppas jag att du inte vill missa denna fängslande roman på hela 452 sidor!
Välkommen att kontakta oss. Du når oss på adress eller telefon enligt ovan under "kontakter"
men allra enklast är det att sända oss ett mail antingen till: boknoje@fsys.se eller till info@boknoje.se .


 

Vårrea 100:-/bok + porto f.n. 39:-.

Observera att detta inte är en bokserie, och därför måste beställas separat!Är du nyfiken på att läsa lite mer, så klicka dig vidare till vårt läsprov!