OBS! serierna Morgonsol och Aurora kommer att utgå inom kort!

En serie fylls av Starka känslor och Mörka hemligheter
Serien är komplett och blev på  12 delar

Morgonsol
är skriven av Anne Marie Stamnestrø från Ås utanför Oslo, där större delen av handlingen i Morgonsol utspelar sig. Detta är hennes debut som författare.
 

Vägs ände.

Fem år har gått, och Iselin och Ewald är fortfarande spårlöst försvunna. På Thrane har det hänt mycket och nu har Maren och hennes familj flyttat in, och Maren är husfru på Thrane.

Ibland var Maren tvungen att nypa sig själv i armen för att förstå att det var så här hennes liv hade blivit. Hon var så lyckligt lottad. Det hade naturligtvis sitt pris. Så var det alltid. Någon måste betala.

På golvet hos en rik tyghandlare i den lilla byn Naroun i Algeriet kröp en ljushårig slavinna runt och skurade golv. Skulle hennes dröm om att få komma hem till Norge någonsin gå i uppfyllelse?
                                              

 

Nu komplett serie:
Vill du köpa böckerna genom Bokklubben så är priset för komplett serie med 12 böcker 600:- + porto/exp som tillkommer med 160:-.
Går även att köpa som 4-pack till priset av 240:- + porto/exp som tillkommer med 75:-.

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 här nedan!

Komplett serie på 20 delar!
Aurora är skriven av Bente Pedersen som säkert många av våra läsare är bekant med genom serier som Tre systrar, Huset Arent och Raija

Följ med till tromsö anno 1918, och lär känna den sprudlande aurora som fått sitt namn efter norrskenet.
en historia om omöjlig kärlek och en stor dröm.

Gryning
 
TROMSÖ, 1920


Lars Fjell försöker komma fram till vad som är bäst för Aurora. Kanske han inte behöver berätta allt för henne?

Det är jul på Björkemo, och lika mycket som Anna kämpar med att acceptera sin framtida svärdotter, kämpar Aurora med att passa in i firandet på landet. Men även om det finns mycket som är svårt, finns det ännu mer att glädja sig över.
 

Nu komplett serie:
Vill du köpa böckerna genom Bokklubben så är priset för komplett serie med 20 böcker 1000:- + porto/exp som tillkommer med 220:-.
Går även att köpa som 5-pack till priset av 325:- + porto/exp som tillkommer med 75:-.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 här nedan!