En hjärtevarm och spännande historia.
Fylld av
starka känslor i en föränderlig värld.

Tändsticksflickan
är skriven av Monika N.Yndestad som kommer från Bergen och hon har tidigare arbetat som nyhets- och kriminaljournalist. Vi har nu glädjen att presentera Tändsticksflickan som är hennes debut som serieförfattare.  


 

Känn dig varmt välkommen till Piperviken år 1862, här får vi möta Malene och hennes berättelse om svek och begär, fördomar och korruption. Men också en ung kvinnas okuvliga mod och nytänkande i en hopplös tid. Här finns starka vänskapsband, och en längtan efter mannen vars namn rullar mjukt över tungan, men som är lika mycket fånge av sin tid som vad Malene är.

Upprättelse

Piperviken, Christiania 1863
Sanningen om de stackars vagnflickorna och deras öde, kommer fram i dagen. Medan polismästaren fortfarande inte har en aning om vilka upptäckter polisman Rustad har gjort, sätter han igång en intensiv jakt på polismannens dotter.
Polismästarens mörka begär verkar aldrig vilja ta slut, och Fredrik som har ärvt sin fars böjelser, har nu riktat allt sitt hat mot Malene. Det ska visa sig bli farligt för henne. Medan Malene kämpar för sitt liv, kämpar Mattias en intensiv kamp för att hitta henne i tid.Bok nr 9 till försäljning
25/2-2022, 
Sista bok i serien!!

                                  

Nu komplett serie:
Vill du köpa böckerna genom Bokklubben så är priset för komplett serie med 9 böcker 495:- + porto/exp som tillkommer med 160:-.
Går även att köpa som 3-pack till priset av 195:- + porto/exp som tillkommer med 75:-.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 här !