Solgård är en dramatisk släktkrönika.
Fylld av

Svek och maktkamp men även
vänskap och spirande kärlek.

OBS! Nu har vi erbjudande om att köpa hela serien i ett paket, eller om man vill dela upp det på tre leveranser = 2 paket med 4 böcker i varje och ett sista paket med 3 böcker.

Längre ner på sidan kan du även läsa om Jenanettes skärgådskrim
Det hon såg


Kära Läsare!
Jag hoppas du ska tycka om berättelsen om Solgård!
Släktkrönikan från Trondheim tar sin början år 1892 och handlar om skeppsredarfamiljen Andresen, och alla andra som befinner sig på den ståtliga herrgården! 
Önskar dig fina lässtunder!
Bästa hälsningar från Jeanette


 

CIRKELN ÄR SLUTEN

Mannen som räddat Solveig dyker upp på Solgård, och det blir stor uppståndelse när det visar sig vem han egentligen är. Det är dukat för bröllop, och äntligen får Helene sin Andreas. Men bröllopsdagen ska visa sig bli mer dramatisk än förväntat …

Solgård får besök från Amerika, och Björg kan inte hålla på sin hemlighet längre. Vad kommer skeppsredaren att säga när han får veta sanningen?

Advokat Mortensen är fortfarande försvunnen, och därmed står Helene och Hildegunn utan bevis när det gäller deras barndomshem. Kommer de någonsin att få tillbaka Gimle?  

Nu komplett serie:
Vill du köpa boken genom Bokklubben så är priset för komplett serie med 11 böcker 660:- + porto/exp som tillkommer med 220:-.
Går även att köpa delat på 3 leveranser: 2 x 4 böcker pris 280:- + porto 160:-
samt 1 x 3 böcker pris 210:- + porto 75:-


 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 här !

Det hon såg
är första boken i en krimserie från Hvaler.
Jeanette Semb skildrar en till synes idyllisk skärgårdsmiljö, men snart avslöjas en grym
sanning

Det hon såg
Sanningen är livsfarlig
 
Hvaler 2014

Den idylliska sommarkvällen får ett tragiskt slut, när Maria förlorar både sin make och sin dotter efter en fisketur. Hennes make hittas drunknad, men dottern är försvunnen.

Hvaler 2017

Johan Bjerke, kriminalutredare i Bergen, kommer till Hvaler för att begrava sin far. I sin fars hus hittar han en låda med tidningsurklipp och noteringar, och blir snabbt engagerad i fallet. Efter hand som han gräver, dyker också frågorna upp:
Vad hände egentligen med Marias make den sommarkvällen, och kan lilla Nora vara i livet?

Detta är en härlig krim på 378 sidor:

Vårbjudande 90:- + porto f.n. 39:-.


Observera att detta inte är en bokserie, och därför måste beställas separat!Är du nyfiken på att läsa lite mer, så klicka dig vidare till vårt läsprov!