En dröm att kämpa för. En dröm att dö för.
En dröm som vill förena i tro, hopp och kärlek.

Doktorns döttrar
är skriven av Marianne MacDonald, hon är uppvuxen i Oslo men är till hälften irländare. Utöver att vara författare, så är hon även frilansjournalist och översättare. Doktorns döttrar är hennes försa romanserie.

Denna gång önskar vi våra läsare välkomna till Christiania år 1853 och vi flyttas tillbaka till en tid då männen bestämde allt. Detta är tiden då Florence Nightingale inspirerade kvinnor i många länder och som med tiden blev en ledande förkämpe för medicinsk vård på sjukhusen.

Förändringar
Amalie och Johannes har öppnat dörrarna till sitt hem för många som har blivit hemlösa efter branden, men husfriden störs när Amalies smycke blir stulet. Vem av gästerna är den skyldige?
Hon såg meddetsamma vad som hade orsakat ljudet. På golvet framför byrån låg hennes smyckeskrin, omkullvält. Den översta byrålådan var fortfarande öppen. Hennes hjärta slog plötsligt fortare. Var var guldmedaljongen hon hade fått av mor?
 Medan Frantz och Joachim forskade kring stölden, började situationen bli outhärdlig för Emmeline och Gregor. Gregor måste hitta ett arbete så snart som möjligt! Så väcker en annars tragisk händelse ett litet hopp inom Emmeline …

 

Vill du köpa boken genom Bokklubben så är priset 154:-/bok + porto/exp som tillkommer med 39:-.
I Bokklubben kan du avsluta ditt medlemskap när du vill, det finns inget köptvång.
Hör vi inget ifrån dig så skickas ny bok så snart den är klar.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 
här !