En dröm att kämpa för. En dröm att dö för.
En dröm som vill förena i tro, hopp och kärlek.

Doktorns döttrar
är skriven av Marianne MacDonald, hon är uppvuxen i Oslo men är till hälften irländare. Utöver att vara författare, så är hon även frilansjournalist och översättare. Doktorns döttrar är hennes försa romanserie.

Denna gång önskar vi våra läsare välkomna till Christiania år 1853 och vi flyttas tillbaka till en tid då männen bestämde allt. Detta är tiden då Florence Nightingale inspirerade kvinnor i många länder och som med tiden blev en ledande förkämpe för medicinsk vård på sjukhusen.

I hårt väder
Johannes svävar mellan liv och död efter de dramatiska händelserna i Vaterland, och måste genomgå en farlig behandling för att ha större chanser att överleva. Kommer han att klara sig?
– Jag älskar dig, sa han tyst. – Om detta skulle vara …
Han avbröt sig själv och strök henne försiktigt över kinden. – Du har gjort mig så lycklig, Amalie. Tack. Hans ögon gled igen, och han sjönk ihop. Amalie vidrörde hans kind, men han reagerade inte.
– Johannes? sa hon. – Johannes!
I Köpenhamn är det snart dags för bröllop mellan Victor och Charlotte, och av den anledningen får Emmeline besök av sina svärföräldrar …

Vill du köpa boken genom Bokklubben så är priset 154:-/bok + porto/exp som tillkommer med 35:-.
I Bokklubben kan du avsluta ditt medlemskap när du vill, det finns inget köptvång.
Hör vi inget ifrån dig så skickas ny bok så snart den är klar.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 
här !