En dröm att kämpa för. En dröm att dö för.
En dröm som vill förena i tro, hopp och kärlek.

Doktorns döttrar
är skriven av Marianne MacDonald, hon är uppvuxen i Oslo men är till hälften irländare. Utöver att vara författare, så är hon även frilansjournalist och översättare. Doktorns döttrar är hennes försa romanserie.

Denna gång önskar vi våra läsare välkomna till Christiania år 1853 och vi flyttas tillbaka till en tid då männen bestämde allt. Detta är tiden då Florence Nightingale inspirerade kvinnor i många länder och som med tiden blev en ledande förkämpe för medicinsk vård på sjukhusen.

Hopp och hämnd

Vänskapen mellan Olava och Emmeline slås i spillror, och Emmeline känner sig alltmer ensam och förtvivlad. Hon bekymrar sig för framtiden, och det visar sig att hon har stor anledning till det.
 
Amalie blir chockad över vad hon finner på vinden. Avslöjandet förändrar både hennes eget och familjen Brocks liv. Samtidigt blir Amalie mer och mer säker på att Brock älskar henne, men han vill av en eller annan anledning inte erkänna det …
 
Gode Gud, det fanns inget hon hellre ville än att ta på honom. Hon blev yr. Nu stod han så nära henne som aldrig förr, och hon hörde att han andades lika snabbt som hon själv.
Nu måste han väl kyssa henne.


 

Vill du köpa boken genom Bokklubben så är priset 154:-/bok + porto/exp som tillkommer med 35:-.
I Bokklubben kan du avsluta ditt medlemskap när du vill, det finns inget köptvång.
Hör vi inget ifrån dig så skickas ny bok så snart den är klar.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 
här !