En hjärtevarm och spännande historia.
Fylld av
starka känslor i en föränderlig värld.

Tändsticksflickan
är skriven av Monika N.Yndestad som kommer från Bergen och hon har tidigare arbetat som nyhets- och kriminaljournalist. Vi har nu glädjen att presentera Tändsticksflickan som är hennes debut som serieförfattare.  


 

Känn dig varmt välkommen till Piperviken år 1862, här får vi möta Malene och hennes berättelse om svek och begär, fördomar och korruption. Men också en ung kvinnas okuvliga mod och nytänkande i en hopplös tid. Här finns starka vänskapsband, och en längtan efter mannen vars namn rullar mjukt över tungan, men som är lika mycket fånge av sin tid som vad Malene är.

 Arvingen

Mattias är i chock, efter att ha hittat Malene avklädd mellan två män. Säker på att hon är förlorad för alltid, söker han sig till flaskan. Kärleken mellan Jacob och Elisabeth växer, och när Jacob får veta vad knappmakaren gjort, växer hoppet om ett bra liv.

Fredrik Berg fortsätter sina onda gärningar, och han vållar Mattias både sorg och smärta. Men det ska bli ännu värre. När Malene är i fara, och hennes liv står på spel, tvingas Mattias skjuta bort känslan av svek. Han måste rädda henne innan det är för sent.

 

Bok nr 8 till försäljning
26/1-2022

                                    

 

Vill du köpa boken genom Bokklubben så är priset 154:-/bok + porto/exp som tillkommer med 35:-.
I Bokklubben kan du avsluta ditt medlemskap när du vill, det finns inget köptvång.
Hör vi inget ifrån dig så skickas ny bok så snart den är klar.

 

Öppna gärna vårt läsprov ur bok nr 1 här !